words of wisdom #13

"Love is blind, but friendship closes its eyes"

What Would Brian Boitano Do

Oh no, don't worry about me.. It's not like I have feelings or anything.

Idag har varit sämst. Förutom att mina byxor som jag har beställt kom idag! Men skolan sög! Sen så kom jag hem och var tvungen att fara och handla på en gång. Sen fick jag skäll när jag kom hem för att jag glömde bort att använda mitt ICA kort. Efter imorrn är de lov och jag längtar inte det minsta längre. Lov och helger har varit sämst på senaste tiden. Vill hellre va på skolan än att bara sitta hemma själv hela dagarna. Känner mej ensam som fan. Men jag klarar mej som alltid. Men jag fattar inte va jag ska ta mej till! Undrar va Brian Boitano skulle göra?^^ Hehe (ursäkta att det är tyst i början av låten)22 ways to show you love

 1. Tell the other person that you love him or her
 2. Make sure the other person feels important and respected
 3. Kiss when people are looking
 4. Kiss when people aren't looking
 5. Tell the other person that you care
 6. Hold hands
 7. Spend time together
 8. Share dreams with each other
 9. Touch each other in a loving way
 10. Give compliments
 11. Accept each others weaknesses and flaws
 12. Meet each other's friends
 13. Find out what's special for the other person - and do it
 14. Listen to worries, even if you can't help
 15. Trust one another
 16. Make sacrifices for each other
 17. Don't compare him or her to anyone
 18. Do nothing and everything together
 19. Show your gratitude
 20. Respect each other
 21. Do things for each other without being asked
 22. Just be there


dröm 8/5

Jag drömde inatt att jag och grabbarna (Linus, Boman, Olle och Koch) hade brutit oss in i typ ett hus. Vi rev sönder låset och så gick vi in men jag vet inte va vi skulle göra där, vi typ bara var där och chillade^^ Sen gick vi därifrån. Sen helt plötsligt blev det dag och då stod det i tidningen att polisen sökte efter några ungdomar som hade brutit sig in i ett hus. Vi blev skit rädda att dom skulle förstå att det var vi för då skulle vi åka i fängelse! Jag har drömt nästan exakt samma dröm förr :o Då bröt vi oss oxå in i ett hus precis som inatt men när vi var där inne så kom polisen men då hoppade vi ut genom fönstret och sprang. De är typ ett tecken xD

Jahapp

Jahapp, va händer i helgen då? Inte ett skit skulle jag tro. Har då inge planer. Dryg helg? Jag kom iaf nyss hem från stan^^ Jag slutade från skolan idag kl 11 som alltid, sen så gick jag runt på stan en stund :) Det är så varmt och soligt ute så de var skönt! Jag kom på när jag gick runt på stan att jag behöver nya solglasögon. Jag har haft samma solglasögon i typ 4 år xD Får gå nån dag och köpa nya. Nä nu ska jag gå och fixa lite i min bil^^ Jag bjuder på en bild på en sak jag gjorde på skolan :) Det är en mus som är gjord av data-musar^^ Men de syns kankse inte på bilderna.
words of wisdom #12

"Allt du äger är inget värt om du inte väljer vad du har kärt."

Bil

Det är grymt skönt att ha bil nu :) Jag fick min bil av pappa! Nu kan jag fara vars jag vill när jag vill utan att behöva kolla med mamma om hon ska fara nånstans med hennes bil eller så. Man känner sig typ fri xD


Bandit i skell!

Från och med den 1 juli sänds Bandit Rock istället för Lugna Favoriter i Skellefteå! Fan va sweeeet :D De är ju typ dreams comes true^^ Jag har bara lyssnat på Bandit på datorn men nu kan man lyssna typ vars som hällst! Typ i bilen :) Fan va awesome! Äntligen en radiokanal i Skellefteå man kan lyssna på :) Är så jävla trött på samma musik som bara går om och om igen! Man kan typ sitta i bilen och ha på radion och räkna hur många gånger dom spelar samma låt på 1 timme. Bandit är då inte så :) En del låtar spelas lite oftare än andra men inte som på andra kanaler!I don't hate the world, I just don't enjoy sharing it with a bunch of fuckheads.

Haha älskar rubriken! Typ mitt nya måtto :o Nu ska jag skirva lite om saker jag hatar om männsikor. Jag har bara lite tråkigt xD Och just nu går bara allt bajs för mej så jag vill bara skriva lite om saker jag hatar för att bli lite glad^^
 1. Jag hatar folk som måste diskutera om ALLTING. Det är så jobbit med vissa människor som måste diskutera om allt som är bra eller dåligt och vaför det är det. Då stänger man typ bara av öronen och bara håller med för man orkar inte bry sig xD Det är speciellt jobbit när folk som vill diskutera som blir arg om man inte tycker samma sak dom den personen! Om hon/han säger en sak så typ måste man hålle me för att den personen inte ska bli arg. Sånt hatar jag! Får man inte ha sin egen åsikt eller?
 2. Jag hatar när folk jämnför en men andra männsikor på ett negativt sätt, tex "Han/Hon är roligare än dej" eller "Du borde va som han/hon". Inte för att de är så många som skulle säga nått sånt men jag hatar ändå att bli jämnförd med folk och jag tror att dom flesta tycker likadant. Vaför kan man inte bli uppskattad för den man är. Ingen är ju bra på alla sätt och det är inte så kul när folk pekar ut dom dåliga sakerna med en.
 3. Jag hatar folk som inte kan acceptera att han/hon har fel, även om han/hon vet att han/hon har fel. Typ om nån personen säger något och så säger man "nej de är såhär" så vägrar den andra personen att säga "okej du har rätt" utan nekar att han/hon har fel även om han/hon vet att han/hon har det. Då brukar jag bara säga "okej" för jag orkar inte säga emot en idiot som bara är envis. Men jag blir ändå irriterad över det.
 4. Jag hatar när folk smsar hela tiden när man försöker umgås med nån. Det är ju okej om nån skiver nått sms men inte typ varige minut! Man orkar inte ens prata me en sån person för då känns de bara som att han/hon inte lyssnar eller ens vill umgås me en. Man typ "om du hellre vill va me den du smsar me vafan gör du här då!". Man känner sig inte direkt så rolig att vara med om folk tycker det är roligare att smsa.
 5. Jag hatar folk som gör vad som hellst för att vara i centrum. Dom som alltid måste vara värst. Det är BARA töntigt! Hur kan man vara så självisk att bara hon/han måste stå ensam i centrum. Det är mycke roligare och trevligare för alla om alla är lika mycke i centrum. Jag brukar bara tänka att dom som bara vill stå i centrum är dom som inte klarar sig själv och bara måste förlita sig på att andra ska acceptera honom/henne.
 6. Jag hatar killar! Hahah ja iaf dom flesta. För det finns så många killar som bara är idioter! Jag har träffat många killar i mina dagar som bara är svin. Typ sånna som skryter om hur han hade taffsar på tjejer när dom inte märker nått eller hur dom lurar hem en full tjej. Så jäkla respektlöst! Tjejer får så mycke fördommar om att killar bara är ute efter sex. De är en del som är de oxå och de är dom som gör att man börjar skämmas så jävla mycke över att vara kille! Jag hatar dom jävlarna! Genom att dom uppför sig som dom gör så känner sig många tjejer otrygga bland killar och man sittar alltid som pojkvän och är orolig för sin flickvän när hon går ut. De borde inte behöva vara så! Dom killar som bara kan tänka me sin kuk borde inte ha nån! Om jag så ska kastrera hela jävla högen!
 7. Jag hatar dom som har så mycke fördommar om folk! Eftersom jag har en ganska alternativ stil så har jag ju varit med ganska mycke om det och hatet mot dom som är så har bara ökat med åren. Bara för att man har svarta kläder så är man "emo" och mår psykiskt dåligt och lyssnar på death metal. För det första, "emo" är en musik stil som inte har nått med svarta kläder eller death metal att göra. Emo kommer från punk musik. För det andra så hur fan kan man se på en persons utseende hur man mår? Så man måste alltid klä sig som man mår? Och även om någon mår psykist dåligt, är det nått att reta nån för?  För det tredje, klart att musiken man gillar kan påverka sin klädstil. Jag lyssnar på death metal men inte BARA det. Jag har väldigt blandad musik smak. Och jag känner många som lyssnar på death metal och inte är alternativa och jag känner alternativa som inte lyssnar på death metal så fuck you fördommare! Så dedär me "emo" har ingen logik alls?


Bästa fotolektionen!

Idag hade vi världens bästa fotolektion ever xD Först så åkte vi bil till bilskroten och tog kort på bilar och grejer. De var riktigt kul faktiskt :) Typ hoppa runt på biltak och hitta vinklar för att ta snygga bilder. Jag hittade i en skrotbil sånadär luddiga tärningar som man sätter i backspegeln i bilen. Dom tog jag så jag kan sätta dom i min bil :) Efter vi hade varit där så for vi alla och köpte mjukglass i Bergsbyn :) Awesome! Sen for vi tillbax till skolan och la in bilderna sen slutade vi.

Min bil


dröm 3/5

Jag kom just igår min dröm som jag drömde igår-kväll! När jag säger igår-kväll så menar jag alltså natten till idag. Jag drömde att jag och familjen + nicklas mindre barn var på min kompis Koch's gård och helt plötsligt kom tomten flygandes i sin kälke och landade bredvid oss. Tomten började dela ut julklappar till oss. Jag vet inte va dom andra fick men jag fick ett paket med ståltråd i och ett paket med en tårta i som var gjord av munkar xD HAHAHAH ganska lol! Sen minns jag inte mer^^

3/5 -10

Imorse hörde jag en snubbe på radion säg en sak som var hur kul som hellst xD Han var helt seriös när han sa de oxå. De var två stycken som pratade om nått och så sa en av dom "kommer du ihåg *blablabla*?" och så sa den andra "Jag kommer säkert ihåg men jag har glömt det." HAHAHA xD Ska fan börja säga så! Iaf idag har jag varit på min klass slut utställning och vaktat^^ Vi kommer ha utställningen i typ 10 dagar eller va de var så då turas vi om i klassen om att vara där och vaktar så att folk inte snor våra saker^^ De var allt jag gjorde på skolan. Sen for jag hem och så har de inte hänt så mycke. Förresten så har jag namnsdag idag :) Min moster påminde mej om de^^ Grattis till mej?

words of wisdom #11

"You were born an original. Don't die a copy"

valborgs

Nu jag jag berätta om min valborgs :) Det var den bästa valborgs ever! Jag var och festade hos Boman :) Det var massa trevligt folk där :) Vi hade så jävla kul! Vi satt mest ute i Bomans lusthus och drack och pratade. Sen på kvällen när de hade blivit ganska mörkt så gick vi ut och tände en brasa och så satt vi där ute runt elden och pratade :) Här kommer bilder jag tog under den kvällen :)


bloglovin