No Brainers

Vaför är maneter så coola? :o Det är otroligt att dom kan leva för check it out, deras kroppar är består av 95% vatten, dom har inga ben eller brosk, inget hjärta eller blod, och ingen hjärna! Hur går det till igentligen?! Hur kan ett djur röra sig eller ens leva utan hjärna!



alien bäbis

Jag satt och såg på ett program och då snackade dom om typ en alien bäbis som hade hittats i Mexico. Jag blev nyfiken och läste om det på internet och jag tänkte att jag skulle skriva om det nu för jag tycker det är ganska intressant att läsa om sånt och de kanske nån annan oxå tycker :) Det var iaf under 2007 som en bonde i Mexico hittade en konstig varelse som hade fastnat i en rått fälla på hans går. Bonden som hittade varelsen heter Marao Lopez. Varelsen var fortfarande levande när han hittade den men och den var aggressiv för den försökte att attakera honom. Han dränkte den för att han blev så rädd för den, jäkla fegis! Han kunde väll ha låtit den leva och gett den till någon forskare eller nått! Han sa iaf att det tog honom tre försök att dränka varelse och han var tvungen att hålla den under vattnet i timmar. Han beskrev den som en blandning mellan en apa och en råtta men utan någon pälls och stort huvud. Marao trodde själv att det inte var en varelse från vår planet.

2008 lämnade Marao Lopez över liket till universitetets forskare som har genomfört DNA-tester och annan forskning. Forskarna trodde först att det var en liten apa som hade blivigt flådd. Men efter några hud tester så visade det sig att varelsen hade hud och den har aldrig haft hår på kroppen. Flera dela av varelsens kropp var mycket lik männikor, som tex dess händer och fötter och utifrån sklettets uppbyggnad kunde den stå på två ben som en människa men sklettet var som på en ödla. Varelsens ögon var mycket stora och hade mycket utvecklad syn. Varelsens hjärna var enorm, säskilt den bakre delen. Forskarnas slutsats var att den underliga varelsen var mycket intelligent. Analyserna på DNA testerna visade att inget identifierbara genetiska materia fanns att finna. Dess DNA går inte att gämnföra med något som finns på vår planet.

Så vad är den lilla varlesen? En alien? En mutation? En oupptäckt djur? Klura på den du^^


Denhär bilden påstås vara tagen under tiden den levde


kul jul låt

Hahaha hittade en kul jul låt med musik video xD


några julklappar

Domhär är mina mjuka julklappar och mitt fina Xbox 360 spel :)

T-shirtarna fick jag av min morsan och nicklas.



Skjortan fick jag av älsklingens mamma
:)



Spelet fick jag oxå av morsan och nicklas.



julafton

Nu är julen över. Jag vet inte om de känns bra eller dåligt. Det känns bra att inte behöva bli knäpp av längtan^^ men stämningen och allt sånt vill man inte ska vara över. Iaf så har det varit en jätte bra julafton :) jag fick massa paket :) dom flesta var mjuka^^ Jag fick 3st t-shirts, 5st kalsonger, 4 par sockar, 2 skjortor och 1 bar jeans :) Var tvungen att ränsa lite i garderoben för att få plats xD Men jag fick oxå andra julklappar som tex bio presentkort, Prototype (xbox 360 spel), tvål och pengar m.m :) Här kommer iaf lite bilder från min julafton hos min mormor och morfar.

 

 

Hahaha tomten tappade sin "mage" xD

 


dan före doppare dan

Nu har jag spelat Bingo Lotto på uppe sittar kvällen :) jag har ont i magen för jag har ätit så mycke godis^^ Men jag vann 100 kr på bingo lotten :) Jag ska nog gå och sova snart för jag ska ju upp tidigt för att jag ska till farsan :) Jag skriver nog lite om min julafton imorrn eller i övermorrn och så kommer de säkert lite bilder :) Ni får ha en god jul allihop!

Jag bjuder på en liten bilden på min lilla vovve med sin måne :)


Tomten?!

Tror ni på tomten? :$ Jag såg ett klipp på YouTube för ett tag sen och jag blev typ rädd när jag såg den :o Se på videon! Det ser ut som en liten creepy tomte! Men de kan ju va fejk oxå men inte vet jag^^ Skriv en kommentar om va ni tror :)


Elias & Alex

Nu sitter jag i min säng me datorn och myser me mina båda ormar :) jag har inte skrivit så mycke om dom :o Dom heter iaf Elias och Alex :) Elias är en boa constrictor och Alex är en kungspyton. Jag vet det låter som att dom är farliga^^ men dom är verkligen inte de :) även om Elias är lika lång som jag och är inte ens nära fullvuxen så är han den mest ofarliga ormarten :) Alex är inte lika "ofarlig" som Elias men han har aldrig gjort nånting mot nån och är minst lika snäll som Elias. Så ingen av dom ska man vara rädd för :) jag har till och med sovit med Elias en gång^^ de var mysit :$ folk brukar säga att ingen orm kan man lita på, inte ens dom som är husdjur. Men de skiter jag i! Jag litar på dom lika mycke som jag litar på min hund. Förutom när dom ska äta xD då blir dom lite galna^^ dom får möss och råttor som mat. Oftast så är dom frysta men ibland får dom levande mat oxå^^ nån som har några frågor om hur man sköter en orm eller något annat så är det bara att fråga på :)

 


Dr Pepper

Idag köpte jag en Dr Pepper. Jag vet inte om alla vet va det är med det är iaf en läsk men en ganska annorlunda smak^^ jag har typ träffat fler personer som inte gillar den än dom som tycker om den. Jag har till och med en kompis som får ont i huvet när han dricker det xD den läsken är faktiskt skumm^^ Men jag tycker den är ganska god bara man inte dricker för mycke :) En kompis som heter Rickard (även kallad Pebben) drack alltid en Dr Pepper varige fredag för att fira att det blev helg^^ Han är riktigt kul och varige gång jag dricker en Dr Pepper så börjar jag tänka på han *flash backs*.

Jag blev lite nyfiken och kollade upp på internet vad det stod om vad det var med Dr Pepper som gav den en så annorlunda smak. Dethär hittade jag;

I innehållsförteckningen står att där ingår smakämnen från dussintals olika frukter och att den har en unik smak. Den innehåller bland annat tillsatsämnet bensaldehyd vilket torde ge drycken en smak av mandel eller nötter.


Då vet man va som ger den en så konstig smak^^ va tycker ni om Dr Pepper? :) Som det står på flaskan "can you handle the taste?"



mini lan

Nu har jag just kommit hem från det lilla mini lanet^^ Det var rådjur på vägen när jag var på väg hem me bilen. Dom var typ mitt i Kåge :o jag blev typ förvånad över att se rådjur nästan mitt i ett samhälle^^ Iaf på lanet så spelade vi "Dawn of War" och "Quake III". Men Boman är värsta dator freak så de är inte ens kul att spela me han xD jo de är kul men jag suger i dator spel så jag vinner aldrig xD men det var kul ändå :) vi var och hälsade på Olle en stund oxå :) Boman hade nått där som han var tvungen att hämta så då for vi och va me han ett tag. Nu har jag iaf fått ett spel av Boman som jag kan spela :) det är "Dawn of War - Winter Assault". Det finns 4 "Dawn of War" och alla är kul :) det finns "Dawn of War 2" oxå men det tycker inte jag är lika kul :) så nu fick ni lite spel tips oxå om ni gillar sånt^^


zombies

Igår såg jag en skit bra film! Den heter "Wicked Little Things". Det är läskiga zombie barn :o barn i skräckfilmer är så läskiga! Jag tycker om zombie filmer men det finns inte så många zombie filmer som är bra. Dom flesta suger eller bara är oseriösa. Men denhär var bra.

Wicked Little Things
Karen, Sarah och Emma Tunney flyttar till en liten stad i Pennsylvania. Där hände en hemsk gruvolycka 1913  och fångade dussintals barn levande under jorden. Men det finns ett problem. Barnen lever fortfarande.



tänkte bara så ni vet när du blir attackerad av zombies xD


mitt namn

Jag tycker typ om mitt namn. Jag vet inte vaför men jag gillar det. kanske för att det inte är så jätte vanligt. Iaf inte i Sverige men i typ USA och England så heter typ alla killar John! Det är lite jobbit^^ men jag är nöjd med mitt namn ändå. Jag har en liten nyckelring som det står om mitt namn och hur en person som heter John är. Det står:

"He is intelligent and realistic and cares deeply about other people.
A man you can depend on.
"

Stämmer det??

John är ett mansnamn med engelskt ursprung, och är en kortform av Johannes som är en grekisk ombildning av det hebreiska namnet Jochanan som betyder "Gud har förbarmat sig". Äldsta belägget i Sverige är från år 1729.
Namnsdag: 3 maj

Om du undrar över ditt namn så kolla denhär sidan :)

kallt!

Nu har jag nyss varit ute med min vovve. Det var inte kul! Det är -19 grader ute! Inte ens Ajja ville va ute så länge^^ när hon hade gjort sina behov så satte hon sig bara och titta på mej så det ser ut som att hon vill säga "kan vi inte gå in nu". Jag tog på mej typ jätte mycke kläder, jag ser typ ut som en eskimå xD

ps, 1 vecka kvar till jul!! :D


Jul-film tips 2!

Jag hittade en film på internet som heter "Jack Frost". Jag fick hem den och så såg jag den. Då upptäckte jag att de fanns 2 filmer som heter lika. Båda handlar om levande snögubbar men i den ena filmen så är den bara snäll och i den andra så är han värsta mördar maskinen. Det var den med mördar-snögubben jag ville se från början men den andra filmen med den snälla var bra den me :) ni borde se dom!

Jack Frost 1998

Vad skulle du göra om din snögubbe kom till liv? Och vad skulle du säga om snögubben påstod sig vara din pappa? Musikern Jack Frost får en andra chans att vara den familjefar sonen Charlie saknade innan Jack dog i en bilolycka. Trots den otympliga formen visar sig Jacks nya skepnad vara en utmärkt vän i snöbollskrig, vilda slädjakter och i hockeyträningen! Frågan är bara hur man bäst förklarar för sin mamma och sina vänner att ens far kommit tillbaka som en snögubbe.



Jack Frost 1996

En psykopat och massmördare vid namn Jack Frost flyr under transporten till avrättningen när transport fordonet kraschar in i ett militärt tankbil fylld med en experimentell vätska blir Frost täckt av vätska som byter ner han atom struktur och därefter blir en mördar snögubbe som gör allt för att ta hämnd på sheriffen som fångade honom.



jul-film tips!

Igår såg jag en jätte kul film! Den heter "Santa's slay". Jag satt typ och skratta för mej själv hela tiden xD Det är inte många filmer som får mej att göra det. Men det är en bra och rolig film som är värd att se :)

Santa's slay


Traditionen trogen kommer jultomten på besök, men detta år är släden packad med mordvapen, brandbomber och mordiska julplaner!
Tomten är egentligen jävulens son som förlorade ett vad med en ängel men när vadet är över så återvänder tomten till sin onda sida. Den glada jultiden är över eftersom den givmilda, snälla jultomten behöver får utlopp för frustrationerna genom att vara våldspsykopatisk och hämndgirig. Det blir inte en helt vanlig jul i år. Här kan man verkligen tala om julmys av det sadistiska och underhållande slaget.

ursäkta trailern va lite dåligt men jag hittade ingen bätte


nu är dom hemma

Nu är nicklas och morsan hemma från Teneriffa. Dom verkade då ha haft trevligt där. Dom är ganska bruna men inte så tjocka som jagg trodde^^ Dom hade ju "all inclusive" så dom fick så mycke mat och sånt dom ville! Jag vill oxå resa! Dom var på ett ställe som heter Playa Paraiso. Jag märkte ut det på bilden :) klicka på den så blir den större


helt sjuka tatueringar

Asså det finns folk som har helt sjuka tatueringar. Hur kan man göra så med sig själv?! Aja, deras liv så dom får skylla sig själva. Dom kanske tycker de är snyggt och då får dom väll tycka de. Jag har 10 pieringar och en del folk tycker jag har mycke piercingar och säger att när jag blir äldre så kommer jag att växa ifrån de och bla bla bla. Men piercingar är ju en helt annan sak! De kan man ju ta bort, men jag har verkligen inte tänkt att ta bort dom! Hellre ta fler! Får man inte göra va man vill me sig själv eller? Man måste väll få se ut hur man vill utan att folk ska lägga sin jävla näsa i blöt. Jag blir så arg när folk gör så! Snart ska jag tatuera mej oxå och vissa tycker att de är nått som jag också kommer ångra. Men jag bryr mej inte om va dom tror. Det är mitt liv eller?! Jag kommer inte att ångra den även om folk tror de eller inte. Om ni tycker att en liten tatuering på armen är så farligt så kolla då på domhär bilderna.






hejhej

Sitter här vid datorn och väntar på bussen me min katt som tycker det är jätte kul att titta när pilen på skärmen far omkring^^ Jag har inget busskort :( jag glömde det hos Linus med min jacka. Jag kan inte hämta den förrän på onsdag för då har jag bil. Tills dess får jag nog betala. Jobbit me skola! Första lektionen har jag hälsopedagogik. Vi skulle ha me oss fika för att det är sista lektionen för efter jul är kursen slut, men jag har inget fika att ta me. Jag får väll gå och köpa nått hos Doris (kafeterian på Anderstorpskolan).

ORKAR INTE MER

Nä nu orkar jag inte mer! Jag har suttit sen kl 21.00 och skrivit skolarbete. Jag är klar med den från Arbetsmiljö och Säkerhet kursen nu iaf. Jag skulle skriva om olika härskartekniker på arbetsplatser och utgå från en film vi har sett. Sen så har jag hållit på med ett arbete från Hälsopedagogik kursen (älskar den kursen). Vi ska svara på 31 frågor som vi har fått. Det är inte så lätt som det låter för det är svåra och djupa frågor som handlar om häslopedagogik. Jag har gjort 8 frågor nu och jag är helt slut xD har typ skrivit en hel sida på bara 8 frågor. Hade tänkt göra klart det så att jag skulle va klart till nästa vecka för det är ju då det ska in. Men jag får hoppas att jag får jobba med det på lektionen. Ska nog gå och sova nu :) go natt på er!

brandövning?

Asså vad vill dom på skolan? Vi har ju brandövningar hela tiden! Vi brukar typ aldrig ha de men nu känns de som att vi har de hela tiden. Folk har då slutat bry sig om när det börjar ringa i högtalarna. Idag hade vi brandövning under sista lektionen men ingen orkade gå ut i slask vädret, inte ens läraren gick ut. Va vill dom att vi ska lära oss när vi har brandövning så ofta. De stör ju bara i lektionen. Inte för att jag klagar när man har nån tråkig lektion men hur kul är de att springa ut mitt i vintern.

chips och julmust

Nu är jag hemma hos pappa :) vi har varit och käkat på Frasses. Vi köpte var sitt skrovmål :) de var gott! Vi var på Ica oxå och köpte lite chips och julmust så de blir att tjocka oss ikväll^^ vi köpte pringles chips, de tycker jag är den godaste chips-sorten :) vi köpte 1 Orginal och 1 Extrem. Vilka chips gillar ni? :)

 

formgivning

Idag var de första gången jag stannade hela skol dagen ut på en onsdag :o visst va jag duktig? De är typ ingen som stannar hela sista lektionen för den är 3 timmar lång! Inte ens läraren var på lektionen i mer än 2 timmar xD så när lektionen slutade så var de bara jag och 3 personer kvar^^ men de är ändå en hämsk lektion. Det är formgivning A och jag gillar verkligen den kursen men jag hatar att den är i 3 timmar! Och läraren suger! Hon är såhär; om det är något man har gjort som man är nöjd med så ska alltid hon komma och säga att det inte är bra och man ska göra precis som hon vill. Som idag när jag hade gjort kruka som jag var riktigt nöjd med så kom hon och börja säga vad hon tyckte jag skulle göra och då sa jag "men jag är nöjd när den ser ut som den gör nu" och då sa hon " ja då blir det ett G". Hur fan kan man göra så?! Blir så arg! Surade typ hela lektionen sen.


morsan och nicklas på semester

Jag sa nyss hejdå åt morsan och Nicklas så nu är dom på väg till flyget :) dom ska ju på semester och är borta i 10 dagar. Jag minns inte vars de va dom skulle xD nått varmt semester ställe iaf^^ men de kommer vara skönt att få vara ensam hemma några dagar :) idag när jag kom hem från stan så julpyntade jag min stuga :) nu är de juligt^^ snart kommer nog Jon hem, då ska vi äta kyckling! Åh va gott de kommer blir! :)


borttappad lärare

Asså va hände me vår lärare :o hon gick iväg nån stans och vi skulle få en liten rast, men nu har hon varit borta i 40 min :o inte för att jag klagar så mycke men de känns inte så värt att bara sitta här. Men hon kommer säkert snart men jag har gjort min redovisning nu så jag behöver bara sitta och lyssna :) men vi slutar typ 4, jobbit :( sen blir de buss hem så jag är väll hemma ca 5


kameran

Nu sitter jag och har foto, vi har redovisning men de hade jag glömt att vi skulle ha :o men de gick bra ändå. Har haft 2 redovisningar idag, inte kul! Jag hade ju en kamera som jag fick förra året i julklapp. Men den gick sönder för ganska länge sen, men jag lämnade in den och skulle få den lagad på garantin. Den har typ varit på lagning i 2 månader så morsan ringde dit och fråga om dom hur länge de skulle ta. Då berättade dom att dom hade skickat den till ett annat företag för att dom inte kunde laga den och på vägen dit så hade den blivit stulen! Jäkla skit asså! Men jag skulle få 1500 kr av dom för att den hade blivit stulen så då kan jag köpa en ny kamera. Jag tänkte att jag skulle köpa en vattentät kamera så jag kan ta värsta häftiga bilderna :) den kommer säkert kosta mer än 1500 men då kan jag lägga till lite extra :) skulle va så grymt kul att kunna ha me mej kameran överallt! :)

bloglovin