lol

Olika handels bolag har skaffat fram alternativa varor som ska vara miljövänliga och minst lika bra som vanliga varor. Så långt att allt frid och fröjd men det är bara en sak, varför kostar de så mycke mer?! Det är kanske bra för miljön men det är inte många som köper miljövänliga varor eftersom det är så mycket dyrare. Hur kan de bli bättre för miljön om ändå nästan ingen köper sånna varor? Det är klart att alla vill väll att våran jord ska må bra men varför måste dom som handlar vara dom som ska försöka förbättra vår miljö? Varför kan inte bolags ägarna också göra en insatts och sänka priset på miljövänliga varor, om möljligt sätta ett lägre pris och kanske istället höjja priset på vanliga varor. Då skulle många fler välja miljövänliga alternativ, de skulle vara ett stort steg till att förbättra vår miljö. Jag fattar inte vaför ingen göra så! Retards!


färgat

Nu har jag färgat klart håret :) jag blev ändå nöjd. Min mamma är kanske inte bäst på att färga hår men hon gjorde de bra :)Hahahaha de var när jag färgade svart xD hade satt upp tuppkammen så att den inte skulle bli färgad också, lite gay xDfable

Fable är lätt de bästa xbox spelet! Alla borde spela de för de är så jäkla bra på alla sätt. Spelet handlar om att man är först en liten pojke som bor i ett land som heter Albion. Han är helt ensam för att några banditer brännde ner han by och dödade alla. Då kommet en kille som heter Maze och tar en till ett ställe som heter "The Heroes Gilld". Där börjar man träna sig för att bli en hjälte och ta hämnd på den som förstörde hans liv. Man kan välja om sin karaktär ska vara ond eller god genom att antingen göra onda saker som tex att döda goda varelser och förstöra saker och man blir god genom att döda onda varelser. Igentligen så är alla onda varelser dina fiender så man måste döda dom hur som hällst. Men de är gay att vara god för då lyser man som lite och så flyger de fjärilar runt huvudet som att han är as hög och alla människor blir kär i en, till och med män. Om man är ond så får man horn och de blir som ett rött måln runt om dej och alla människor flyr när dom ser dej (awesome). Både att vara ond och god har sina fördelar.

Eftersom i spelet så blir man äldre och bättre på att slåss genom att man plockar upp "experience orbs" och sen kan man använda dom "experience orbs" till att göra sig bättre på dom saker man vill inrikta sig karaktär av bli.

Man kan vara bra på "strength" som menas med att man är stark och kan tex bära tunga vapen och ger mer skada och man har mycket mer i liv och kan ta mer skada.

Man kan vara bra i "skill" som menas med att man är bra på att skjuta pilbåge och vara snabb och bra på sk "gile" så gör att man kan smyga runt utan att bli upptäckt och man kan stjäla saker och lirka upp låsta dörrar.

Man kan även vara bra på "will" som betyder att man är en trollkarl och man kan skaffa massa häftiga magier.

Jag tycker att de bästa är att kombinera alla domdär för då blir man bra på allt. I spelet kan man inte bara slåss. Man kan skaffa familj och hus. Man kan bli pimp och till och med borgmästare. Man kan även skaffa en ny titel. Man vill inte ha den man har i början för då får man alltid nått öknamn som typ Chicken Chaser eller Arse Face. Min gubbe som jag håller på nu heter Gladiator men de finns många andra häftiga namn oxå. Hur din karaktär ser ut är helt upp till dej. Man kan ha så många olika kläder och man kan skaffa massa coola tatueringar och ändra frisyr och skägg och sånt. Men alla kläder har en viss armor så om man inte vill förlora så mycke liv så är de smart om man tar en bra rustning eller nått. Beroende på vilka kläder, tatueringar eller frisyr man har så blir man läskigare eller snyggare. Om man är snygg så blir männsikor kär i en och om man är läskig så flyr männsikor från en. Jag vill hälst vara mitt i mellan med min karaktär för de är så jobbit om folk blir kär i en för då springer dom efter en överallt och om man är läskig så springer alla iväg och skriker och de låter jättte jobbit. Aja nu har jag skrivit massa om Fable, nu ska jag gå och spela de xD bajs!


friday the 13th

Nu har jag fått hem alla friday the 13th filmerna så jag ska snart börja se alla dom :) men de fanns typ hur många Jason filmer som hellst :o men dom jag har sett är asbra. Jason är så cool, han är min idol :$ alla filmer som jason är med i är:

Friday The 13th I
Friday The 13th II
Friday The 13th III
Friday The 13th IV - The Final Chapter
Friday The 13th V - A New Beginning
Friday The 13th VI - Jason Lives
Friday The 13th VII - The New Blood
Friday The 13th VIII - Jason Takes Manhattan
Friday The 13th IX - Jason Goes To Hell
Friday The 13th 2009
Jason X
Freddy vs Jason

Alla filmerna handlar om Jason Voorhees och i filmerna är de lite olika historier om hur han blev som han blev. Som jag fattat att de är så var Jason född missbildad och blev retad av dom andra barnen på lägret. En dag så puttade barnen ner honom i vattnet och Jason kunde inte simma och ledarna på Cristal Lake som hade ansvar för barnen hade sex just när de hände så ingen kunde hjälpa honom, så han drunknade. Jasons mamma jobbade på Crital Lake och när hon fick veta va som hade hänt så blev hon typ sinnes sjuk och började döda alla ledare på Cristal Lake och om nån kom för att starta upp det gammla lägret så dödade hon dom oxå så att inget skulle hända igen. Sen så är de en tjej som dödar Jasons mamma genom att hugga av huvet på henne med en jätte kniv och Jason som alla trodde var död fanns där hela tiden och såg sin mamma blev halshuggen. Sen dess så har Jason haft kvar den kniven som användes för att halshugga sin morsa och döda alla som kommer i hans väg och han vägrar att dö.

Om de är nån som är de är annorlunda så säg till så jag fattar rätt :)


Grattis jon

Nu har jag lite tid att skriva på min blogg, de va lite länge sen^^ I tisdags fyllde Jon 14, grattis på han :) efter skolan följde älsklingen mej hem och så fick han våra presenter. Av älsklingen fick han "Hannah Montana the movie" (han tycker Hannah Montana är så snygg xD) och av mej fick han en 5 liters popcorn påse, så de blev typ perfekt att han fick en film och så kan han äta popcorn till filmen^^ sen så åt vi tacopaj som Jon hade bestämmt att vi skulle äta och sen åt vi tårta. Den var typ god :) sen så gick vi ut till mej och såg den första "Friday the 13th".  Jag gick ut en sväng och när jag kom tillbax så knackade jag på rutan och skrämde skiten ut älsklingen och Jon xD


måla måla

Jag är lite knäpp^^ helt plötsligt så har jag fått inspiration att börja måla fjärilar och hjärtan xD har målat några stycken på skolan men idag när jag kom hem från skolan så kände jag bara för att måla lite fjärilar och såhär blev de :)

comic

Tyckte bara denhär va så kul xD


kvällsfika

Jag var ganska hungrig så jag gick in och kollade i kylskopet om vi hade nått att äta och så gjorde jag de konstigaste kvällsfikat jag nånsin gjort xD De är alltså några skivor skinka, en paprika och en burk öl xD jag är cp! Men de va gott :$


lol

Hahaha jag hittade en liten rosett som jag lekte lite med^^ både Ajja och Elias fick ha den :$ båda är ju tjejer så. Jo ormen är faktiskt en tjej fast hon heter Elias xD 
hellboy

Man was created with a hole in his heart, a hole
that no possession, power or knowladge could fill


bloglovin