Dr Pepper

Idag köpte jag en Dr Pepper. Jag vet inte om alla vet va det är med det är iaf en läsk men en ganska annorlunda smak^^ jag har typ träffat fler personer som inte gillar den än dom som tycker om den. Jag har till och med en kompis som får ont i huvet när han dricker det xD den läsken är faktiskt skumm^^ Men jag tycker den är ganska god bara man inte dricker för mycke :) En kompis som heter Rickard (även kallad Pebben) drack alltid en Dr Pepper varige fredag för att fira att det blev helg^^ Han är riktigt kul och varige gång jag dricker en Dr Pepper så börjar jag tänka på han *flash backs*.

Jag blev lite nyfiken och kollade upp på internet vad det stod om vad det var med Dr Pepper som gav den en så annorlunda smak. Dethär hittade jag;

I innehållsförteckningen står att där ingår smakämnen från dussintals olika frukter och att den har en unik smak. Den innehåller bland annat tillsatsämnet bensaldehyd vilket torde ge drycken en smak av mandel eller nötter.


Då vet man va som ger den en så konstig smak^^ va tycker ni om Dr Pepper? :) Som det står på flaskan "can you handle the taste?"



Postat av: Natalie - It's all about attitude

du sug :<

2009-12-19 @ 03:41:26
URL: http://nataliedahlberg.blogg.se/
Postat av: Tanja

vilken snygging :P du asså :P



2009-12-19 @ 11:29:34
URL: http://tanjaanderssoon.blogg.se/
Postat av: Sara

Jaha! Den enda gången jag druckit Dr Pepper trodde jag att den var gammal så jag slängde den. Det är ju skit äckligt!

2009-12-19 @ 22:57:46
URL: http://hejjsaras.blogg.se/
Postat av: Mollie

Dr Pepper är ju typ det bästa som finns! Som din kompis, så dricker jag det varje fredag. Om jag kommer åt en affär som säljer dem!

2009-12-20 @ 00:23:16
URL: http://ghostangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
bloglovin