The Starchild

Nu tänkte jag skriva lite om "The Starchild". Dom flesta vet kanske inte var de är men jag har sett dokumentärer om det. The Starchild är en kranum som hittades av en tonårs flicka i en grotta i Mexico kring år 1930. Flickan påstod att hon hade hittat ett vanligt skelett från en människa och bredvid den så låg ett skelett som inte såg ut att komma från en människa på grund av sin onormala form. Flickan tog kraniumet från båda skeletten och tog med dom till sin by. Senare så blev det en stor storm och resten av sketten försvann. På grund av sin onormala form och struktur så finns det många teorier om The Starchild. Här kommer lite kort fakta om vad som gör att kraniumet som kallas The Starchild är så speciellt.

  • I benet i kraniumet finns fiber av ett slag som inte finns i någon ben stuktuktur i verken djur eller människor på hela jorden.
  • I DNA tester kunde man hitta DNA som visar att mamman var en människa men pappan var det inte. Man kunde se att det var något väldigt annorlunda med pappan eller inte alls en männsika.
  • Enligt hur mycket volym som finns i kranuimet på The Starchild så bevisar det är hjärnan skulle vara 15% större än en hjärna på en vanlig människa.
  • Ögon hålorna är hälfen så djupa än på en vanlig människa. Ögonen på The Starchild hade varit helt annorlunda än på en vanlig människa.
  • Kraniumet väger hälften så mycke som ett vanligt kranuim och själva benet är minde än hälften så tjockt men är hårdare än benet på en vanlig människo kranium.
Som ni märker så är The Starchild helt olikt en vanlig människa. Nu ska jag skriva om de trorier som finns om The Starchild.

Teori 1: Hydrocephalus är en sjukdom som nyfödda barn kan ha. Då blir huvudet på barnet miss skapt så att skallen buktar ut. Denna teori säger man är osanolik eftersom att på ett barn med hydrocephalus blir inte skallen symetrisk som det är på The Starchild. Då hade det blivigt en bula utåt på bara ena sidan av skallen eller på den bakre delen. På The Starchild så är formen på skallen symetrisk som på ett vanligt kranuim, bara hela annorlunda.

Teori 2: Det finns dom i vissa länder, oftast förr i tiden, då man modifierade formen på skallen. Föräldrarna lindade in en del av kroppen på en bebis och när barnet växte så kunde inte den in lindade delen av kroppen växa som den skulle så att den blev miss formad. Forskare på detta berättade att dom aldrig hade sett kropps modifikation på detta sett och dom tvivlade på att det inte ens är möjligt.

Teori 3: En del tror att The Starchild är en korsning mellan en människa och en alien. Denna teori är svår att motbevisa men bevisen för att det skulle kunna vara sannoligt är stora pgr av dess omänskliga struktur och att det inte gick att bevis att pappan till The Starchild är människa.
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
bloglovin