I don't hate the world, I just don't enjoy sharing it with a bunch of fuckheads.

Haha älskar rubriken! Typ mitt nya måtto :o Nu ska jag skirva lite om saker jag hatar om männsikor. Jag har bara lite tråkigt xD Och just nu går bara allt bajs för mej så jag vill bara skriva lite om saker jag hatar för att bli lite glad^^
  1. Jag hatar folk som måste diskutera om ALLTING. Det är så jobbit med vissa människor som måste diskutera om allt som är bra eller dåligt och vaför det är det. Då stänger man typ bara av öronen och bara håller med för man orkar inte bry sig xD Det är speciellt jobbit när folk som vill diskutera som blir arg om man inte tycker samma sak dom den personen! Om hon/han säger en sak så typ måste man hålle me för att den personen inte ska bli arg. Sånt hatar jag! Får man inte ha sin egen åsikt eller?
  2. Jag hatar när folk jämnför en men andra männsikor på ett negativt sätt, tex "Han/Hon är roligare än dej" eller "Du borde va som han/hon". Inte för att de är så många som skulle säga nått sånt men jag hatar ändå att bli jämnförd med folk och jag tror att dom flesta tycker likadant. Vaför kan man inte bli uppskattad för den man är. Ingen är ju bra på alla sätt och det är inte så kul när folk pekar ut dom dåliga sakerna med en.
  3. Jag hatar folk som inte kan acceptera att han/hon har fel, även om han/hon vet att han/hon har fel. Typ om nån personen säger något och så säger man "nej de är såhär" så vägrar den andra personen att säga "okej du har rätt" utan nekar att han/hon har fel även om han/hon vet att han/hon har det. Då brukar jag bara säga "okej" för jag orkar inte säga emot en idiot som bara är envis. Men jag blir ändå irriterad över det.
  4. Jag hatar när folk smsar hela tiden när man försöker umgås med nån. Det är ju okej om nån skiver nått sms men inte typ varige minut! Man orkar inte ens prata me en sån person för då känns de bara som att han/hon inte lyssnar eller ens vill umgås me en. Man typ "om du hellre vill va me den du smsar me vafan gör du här då!". Man känner sig inte direkt så rolig att vara med om folk tycker det är roligare att smsa.
  5. Jag hatar folk som gör vad som hellst för att vara i centrum. Dom som alltid måste vara värst. Det är BARA töntigt! Hur kan man vara så självisk att bara hon/han måste stå ensam i centrum. Det är mycke roligare och trevligare för alla om alla är lika mycke i centrum. Jag brukar bara tänka att dom som bara vill stå i centrum är dom som inte klarar sig själv och bara måste förlita sig på att andra ska acceptera honom/henne.
  6. Jag hatar killar! Hahah ja iaf dom flesta. För det finns så många killar som bara är idioter! Jag har träffat många killar i mina dagar som bara är svin. Typ sånna som skryter om hur han hade taffsar på tjejer när dom inte märker nått eller hur dom lurar hem en full tjej. Så jäkla respektlöst! Tjejer får så mycke fördommar om att killar bara är ute efter sex. De är en del som är de oxå och de är dom som gör att man börjar skämmas så jävla mycke över att vara kille! Jag hatar dom jävlarna! Genom att dom uppför sig som dom gör så känner sig många tjejer otrygga bland killar och man sittar alltid som pojkvän och är orolig för sin flickvän när hon går ut. De borde inte behöva vara så! Dom killar som bara kan tänka me sin kuk borde inte ha nån! Om jag så ska kastrera hela jävla högen!
  7. Jag hatar dom som har så mycke fördommar om folk! Eftersom jag har en ganska alternativ stil så har jag ju varit med ganska mycke om det och hatet mot dom som är så har bara ökat med åren. Bara för att man har svarta kläder så är man "emo" och mår psykiskt dåligt och lyssnar på death metal. För det första, "emo" är en musik stil som inte har nått med svarta kläder eller death metal att göra. Emo kommer från punk musik. För det andra så hur fan kan man se på en persons utseende hur man mår? Så man måste alltid klä sig som man mår? Och även om någon mår psykist dåligt, är det nått att reta nån för?  För det tredje, klart att musiken man gillar kan påverka sin klädstil. Jag lyssnar på death metal men inte BARA det. Jag har väldigt blandad musik smak. Och jag känner många som lyssnar på death metal och inte är alternativa och jag känner alternativa som inte lyssnar på death metal så fuck you fördommare! Så dedär me "emo" har ingen logik alls?Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
bloglovin